Service Aanvraag | Particulier
Tel: +31 348411629 | Mail: info@ttswoerden.nl

Auerswald Telefoon Centrales

Door het langzaam aan verdwijnen van analoge telefoon lijnen en de opkomt van voip (voice over ip) is er veel vraag naar telefoon centrales die geschikt zijn voor de nieuwe technieken.

Met de telefoon centrales van Auerswald is het mogelijk om de verschillende bestaande manieren van telefoneren te combineren in een centrale. Zoals Analoog ISDN VoIP of mobiel. Hiermee bent u altijd bereikbaar en kunt u bellen en gebelt worden via de door u gekozen gunstigste tarieven. Ook het inkoppelen van faxlijnen of deze doorkoppelen naar een mail box is een van de mogelijkheden. Door het gebruik van losse modules in de Auerwald centrales is de centrale geheel aan te passen aan uw gebruik.

Door de introductie van de nieuwe COMpact 5010 VoIP en COMpact 5020 VoIP Hybride telefooncentrales creëert Auerswald een volledig nieuw marktsegment. Was men, bij de kleinere centrales, voorheen aangewezen op een analoge, ISDN of VoIP telefooncentrale, met de nieuwe COMpact VoIP serie haalt u met één product het beste van alle drie de oplossingen in huis. Of het nu een analoge netlijn1, ISDN aansluiting of VoIP verbinding betreft met de nieuwe Auerswald COMpact VoIP centrales maakt u altijd de juiste verbinding.