KPN
Zakelijke interactieve TV

KPN ZTV Interactief voor bedrijven

zTVi is interactieve tv voor zakelijk gebruik. Deze dienst combineert interactief tv-kijken met bedrijfsinformatie tonen. Zo krijgen gasten, bezoekers en medewerkers een perfecte entertainment ervaring én worden zij optimaal voorzien in hun informatie behoefte.

Naast interactief tv-kijken biedt deze dienst ook diverse slimme zakelijke functionaliteiten. zTV Interactief van KPN is internet provider-onafhankelijk en overal in nederland verkrijgbaar. De 50+ populaire tv- en radiozenders zitten in het basispakket, interactief kijken is de standaard, en u maakt makkelijk en snel een eigen zender of bedrijfspagina.

Ervaar gemak met pauzeren, opnemen en favorieten terugkijken

Blader door de elektronische programma gids, pauzeer live tv-kijken, neem belangrijke programma's op en kijk tot 7 dagen programma's terug. Deze oplossing is ideaal als toevoeging in internet, televisie en telefonie oplossingen (ITT) in de woon en zorgsector.

Direct aansluiten op de bestaande internetverbinding

Deze dienst is provider onafhankelijk. Dit geeft vrijheid om aan te sluiten op elke bestaande open internetverbinding. Door de snelle Plug en Play installatie kijken uw klanten binnen minuten naar haarscherp beeld. Het tv en radio signaal wordt geleverd via het internet en werkt op account basis. Met minimaal 6 MBit/s bandbreedte kijkt u al in HD kwaliteit zakelijk en interactief televisie.

Bepaal maandelijks hoeveel tv-abonnementen er nodig zijn

Dit is het geschikte zakelijk tv-abonnement voor alle seizoensgebonden sectoren. Maandelijks bepaalt de klant met hoeveel tv's gekeken wordt. Daarom is deze dienst zeer geschikt voor de hospitality sector. Zo zit u nergens aan vast. Met zTV Interactief kiest u voor controle en een kosten efficiënte hospitality tv-oplossing.

Infokanaal

KPN Ztvi heeft de mogelijkheid een eigen infokanaal te maken en te gebruiken op de te leveren Settopbox. Alles is naar eigen wensen in te delen en makkelijk te bewerken via een simpele webpagina.

Contact

TTSWoerden

Direct contact met een van onze medewerkers

 • Bezoekadres
 • Industrieweg 15
 • 3442 AE Woerden
 • +31 348 41 16 29
 • info@ttswoerden.nl
 • Een blik op onze werkzaamheden

  about-01
  about-02
  about-03
  about-02
  about-01
  about-03