Service Aanvraag | Particulier
Tel: +31 348411629 | Mail: info@ttswoerden.nl

Sinds de komst van digitale TV is er een hoop aan het veranderen. Er is steeds minder ruimte voor de analoge radio en TV zenders, ook laat de kwaliteit laat vaak te wensen over. Nu de analoge Nederlandse en Belgische radio en TV zenders aan het verdwijnen zijn, is er een alternatief nodig voor de doorgifte van radio en TV zenders.

Vooral bij recreatie parken, hotels, campings en zorginstellingen is de vraag naar digitale radio en TV zenders groot. Een geheel nieuwe oplossing is het maken van een eigen head-end waar de klant zelf kiest voor een digitaal zender pakket. Vaak kan dit over de bestaande coax bekabeling gedistribueerd worden. Het signaal kan makkelijk in nieuwe tv toestellen worden ingekoppeld en bij oude toestellen is alleen een settopbox nodig waardoor je bespaard blijft van onnodige extra kosten.

DVB-T is prijs technische is dit de beste oplossing met de hoogste kwaliteit. Dit systeem heeft als grote voordeel dat het kan worden toegepast in situaties waarbij de bestaande coax bekabeling kan worden gebruikt om het digitale TV signaal door te geven aan de gebruikers. Met een digitaal head-end worden de gewenste radio en TV zenders van schotel of Digitenne omgezet naar een eigen DVB-T netwerk, desgewenst in HD kwaliteit.

Een keuze aan Nederlandse en buitenlandse zenders kunnen zo in de hoogste kwaliteit zonder ruis bekeken worden terwijl de abonnement kosten beheersbaar blijven. Veel campings, hotels ziekenhuizen hebben een eigen info kanaal om zo de gasten op te infomeren over het nieuws en de leukste evenementen, dit kan zonder veel moeite beschikbaar worden gemaakt binnen het digitale DVB-T netwerk.

De door ons gebruikte materialen zijn modulair van opbouw makkelijk uitbreidbaar en van de hoogste kwaliteit ook uitbreiding van het zender pakket is achteraf gemakkelijk te realiseren. Voor de afdracht van TV rechten maken wij gebruik van Canal Digitaal zakelijk, dit gaat tegen aantrekkelijke tarieven.

Voor meer informatie of een demonstratie nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom aan de Emmakade 2 in te Woerden.