Service Aanvraag | Particulier
Tel: +31 348411629 | Mail: info@ttswoerden.nl
Camera systemen
In de wereld van de video bewaking komt het er meestal op neer dat objecten of personen goed in beeld moeten worden gebracht en dat deze beelden later makkelijk terug te vinden zijn. Onze camera systemen van ABUS voldoen niet alleen aan deze criteria maar bieden veel meer dan het opnemen van beelden, zo zijn de recorders van ABUS een van de meest gebruiksvriendelijke systemen op dit moment in de markt. Deze high end systemen zijn onder andere te gebruiken in een woonomgeving of winkel maar het is ook gemakkelijk om tientallen camera's op meerdere locaties, industriegebieden en complexen te beheren.

Kwaliteit
De beeld kwaliteit van onze systemen is zonder twijfel de beste in deze prijsklasse en zo nodig kunnen wij deze beelden in full HD kwaliteit opnemen en terug kijken. Ook s'nachts presteren deze camera's boven gemiddeld door middel van infrarood en dag/nacht functie.

Veelzijdig
De genoemde systemen zijn natuurlijk wel op iedere plek wenselijk maar niet altijd nodig. voor de kleinere systemen bieden wij een draadloos betaalbaar systeem om bijvoorbeeld de voordeur of tuinhek in beeld te brengen. De kwaliteit van dit draadloze systeem is door middel van nieuwe technieken niet te vergelijken met andere draadloze systemen en bied ook daarom de aller hoogste kwaliteit in zijn klasse.

Ip camera`s
Veelzijdige hoge kwaliteit camera's die via IP/netwerk beelden naar een centrale server sturen deze systemen zijn onbeperkt uitbreidbaar en ook standalone voor observatie te gebruiken. Er zijn er modellen met infrarood vandaal bestendige behuizingen en draai kantel functie.

Analoge camera's
Uitermate schikt voor de kleinere systemen waarbij gezichtsherkenning minder noodzakelijk is, via een coax netwerk worden de beelden ontvangen op een recorder met hardeschijf en opgeslagen. Door de nieuwe generatie recorders is het mogelijk de analoge beelden overal ter wereld te zien zonder extra hardware.

HD-SDI
Nieuwste aanwinst op het gebied van beveiligings camera's, HD kwaliteit over coax kabel. Dit is te vergelijken met de kwaliteit van IP camera's met de infrastructuur van analoge camera's. Niet de goedkoopste camera's maar waar al coax kabel ligt soms de beste oplossing omdat de kabel niet vervangen hoeft te worden om de hoogste kwaliteit te halen. Ook deze beelden zijn met de abus recorders overal ter wereld via internet te zien.

VMS software
Uniek software pakket geleverd op onze op maat gemaakte servers, bijna onbeperkt uitbreidbaar. Wij passen de server aan op uw situatie om zo de beste gebruikservaring te krijgen. U kunt zelf bepalen waar uw draaibare cameras op gericht moeten zijn en wie vanaf waar er toegang heeft tot uw systeem. Het schakelen van deurcontacten, paniek opname en het per direct doorsturen van de beelden zijn in vergelijking met andere systemen ronduit simpel. Ook kunt u complete systemen van verschillende locaties koppelen en op afstand beheren of bekijken.

Apps
Abus heeft verschillende apps op de markt waarmee u op een snelle overzichtelijke manier via internet toegang heeft tot uw systeem. In een handomdraai de beelden op uw smartphone of ipad wanneer er op locatie een alarm afgaat.